Kurumsal
Ekur Et
Tarihçe
Hakkımızda
Değerlerimiz
Vizyon / Misyon
Mağazalar
Besi İşletmesi
Kalite
Hijyen
Sürdürülebilirlik
Kırmızı Et ve Sağlık
Kariyer
Katalog
Perakende Ürünleri
Şarküteri Ürünleri
Paketli Et Ürünleri
Sos Ürünleri
Gurme Ürün Ailesi
Toplu Tüketim Ürünleri
Büfe Ürünleri
Taze Et
Donuk Et
Yemek Tarifleri
Gurme Lezzetler
Evde Lezzetler
Pratik Lezzetler
Et Pişirme Yöntem ve Dereceleri
Mağazalarımız
İletişim
Toggle navigation
Kurumsal
Ekur Et
Tarihçe
Hakkımızda
Değerlerimiz
Vizyon / Misyon
Mağazalar
Besi İşletmesi
Kalite
Hijyen
Sürdürülebilirlik
Kırmızı Et ve Sağlık
Kariyer
Katalog
Perakende Ürünleri
Şarküteri Ürünleri
Paketli Et Ürünleri
Sos Ürünleri
Gurme Ürün Ailesi
Toplu Tüketim Ürünleri
Büfe Ürünleri
Taze Et
Donuk Et
Yemek Tarifleri
Gurme Lezzetler
Evde Lezzetler
Pratik Lezzetler
Et Pişirme Yöntem ve Dereceleri
Mağazalarımız
İletişim
Amasya Et Ürünleri
Kalite
Helal Et Sertifikası
BRC Sertifikası
ISO 9001, ISO 22000 ve ISO 14001 Sertifikaları
Kalite ve Gıda Güvenliği Politikası
ISO 17025 Sertifikası
ISO 34700 Hayvan Refahı Sertifikası
ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Sertifikası
Sıfır Atık Sertifikası
International Taste Awards
KAPAT
KAPAT
KAPAT
hayvan-refahi
KAPAT
sertifika-tse
KAPAT
International-Taste-Awards
KAPAT
KAPAT
sertifika-sifir-atik
KAPAT