Ekur Et

Tarihçe

EKUR ET ENTEGRE, Türkiye’deki hızlı servis restoran sektörünün pazar lideri TFI (TAB GIDA YATIRIMLARI) şirketinin bünyesi altında yer almaktadır. Global ölçekte, yaklaşık 2.700 restoranıyla hizmet veren TFI Holding; büyüyen iş kapasitesi, gelişen teknoloji ve ihtiyaçları doğrultusunda kendi ürünlerini üretmek amacıyla kaynağı belli, üstün kalitede, güvenilir ve sağlıklı besinler sağlayabileceği üretim tesislerini kurmuştur.

Bu doğrultuda 2009 yılında bünyesindeki tüm restoranların ekmek ihtiyacını karşıladığı “Ekmek Unlu Gıda” adındaki ilk ekmek fabrikası, 2012 yılında da ikincisini kurmuş, 2014 yılında ise parmak patates ihtiyacı için “Afyon Atakey Patates Fabrikası”nı ve son olarak 2016 yılında kurmuş olduğu bu güçlü üretim zincirinin son halkası olan kırmızı et ihtiyacını karşıladığı “Ekur Et Entegre Tesisi”ni üretime açmıştır.