Kariyer

Amasya Et'li Olmak

EKUR ET ENTEGRE, Türkiye’deki hızlı servis restoran sektörünün pazar lideri TFI (TAB GIDA YATIRIMLARI) şirketinin bünyesi altında yer almaktadır. Global ölçekte, yaklaşık 2500 fast-food restoranıyla hizmet veren TFI; büyüyen iş kapasitesi, gelişen teknoloji ve ihtiyaçları doğrultusunda kendi ürünlerini üretmek amacıyla kaynağı belli, üstün kalitede, güvenilir ve sağlıklı besinler sağlayabileceği üretim tesislerini kurmuştur.

2016 yılında faaliyete gecen Ekur Et Entegre tesisi, Türkiye’nin en büyük fast food zincirleri; Burger King, Arby’s, Usta Dönerci ve Sbarro gibi hızlı servis restaurant zincirlerinin kırmızı et ürünlerini üretmektedir. 2017 yılında Ekur Et Entegre bünyesinde geliştirdiği Amasya Et Ürünleri markasıyla kaliteli ve güvenilir kırmızı et ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunmaktadır.

Ar-Ge Yöneticisi

Genel Nitelikler

  • Üniversitelerin Gıda Mühendisliği bölümünden mezun,
  • Tercihen en az 3 yıl tecrübeli,
  • Ekip çalışmasına yatkın, iletişim yönü güçlü,
  • Araştırmacı yeniliklere ve öğrenmeye açık,
  • Sonuç odaklı çalışabilen,
  • MS Office programlarını etkin olarak kullanabilen,
  • Etkili raporlamalar yapabilen
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış
  • Amasya’da ikamet eden/edebilecek olan,“Ar-Ge Yöneticisi” aramaktayız.

İş Tanımı

  • Et Sektörüyle alakalı ulusal ve uluslararası gelişmeleri takip etmek, fabrikanın söz konusu gelişmelere uyumunu sağlamak,
  • Ürün geliştirme sırasında Ar-Ge laboratuvarındaki çalışmaları organize etmek ve bu çalışmaların her türlü takibini yapmak,
  • Duyusal test çalışmalarını organize edip, gerçekleştirmek ve tüm süreci yürütmek,
  • Üretim proseslerine uygun alternatif hammadde, ambalaj ve proses araştırması yapmak,
  • Yeni ürün ve /veya mevcut ürün geliştirmesine ait formül çalışmalarının ve üretim denemelerinin yapılmasını takip etmek ve raporlanmasını sağlamak,
  • Üretime yönelik olarak kalite, maliyet optimizasyonunun sağlanmasına yardımcı olmak,
  • Kullanılan hammadde ve diğer bileşenler için spesifikasyonların ve proses parametrelerinin oluşturulmasını sağlamak

İş başvurusunda bulunmak için mail adresimiz:

ik@amasyaeturunleri.com.tr

Üniversitelerin lisans 3. ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik, yaz döneminde 6- 8 hafta süren staj programımızdır. Amasya Et Ürünleri fabrikamızda staj yapma fırsatı yakalayabilirsin.

Staj yapmayı talep eden öğrencilerin başvuruları, proje konusu ve şirket ihtiyaçları doğrultusunda değerlendirilecek olup, başvurularınızı niteliklerinize uygun gördüğünüz bölüm için yapabilirsiniz.

Staj başvurusunda bulunmak için mail adresimiz:

staj@amasyaeturunleri.com.tr