EKUR ET ENTEGRE, Türkiye’deki hızlı servis restoran sektörünün pazar lideri TFI (TAB GIDA YATIRIMLARI) şirketinin bünyesi altında yer almaktadır. Global ölçekte, yaklaşık 2500 fast-food restoranıyla hizmet veren TFI; büyüyen iş kapasitesi, gelişen teknoloji ve ihtiyaçları doğrultusunda kendi ürünlerini üretmek amacıyla kaynağı belli, üstün kalitede, güvenilir ve sağlıklı besinler sağlayabileceği üretim tesislerini kurmuştur.
2016 yılında faaliyete gecen Ekur Et Entegre tesisi, Türkiye’nin en büyük fast food zincirleri; Burger King, Arby’s, Usta Dönerci ve Sbarro gibi hızlı servis restaurant zincirlerinin kırmızı et ürünlerini üretmektedir. 2017 yılında Ekur Et Entegre bünyesinde geliştirdiği Amasya Et Ürünleri markasıyla kaliteli ve güvenilir kırmızı et ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunmaktadır.
Laboratuvar Yöneticisi
Amasya Suluova’da bulunan Ekur Et Entegre fabrikamızda görevlendirilmek üzere “Laboratuvar Yöneticisi” arayışımız bulunmaktadır.
İş Tanımı:
Kırmızı Et Ürünleri işleme tesisinde bulunan Mikrobiyoloji ve Kimya Laboratuvarları’nın ISO 17025 standardına uygun yönetilmesi
Laboratuvar faaliyetlerini içeren prosedür, talimat, plan vbg. kalite dokümanlarının oluşturulması, gözden geçirilmesi ve geliştirilmesi
Laboratuvar bünyesinde çalışan ekibin iyi laboratuvar uygulamaları ve gıda analizleri hakkında bilinçlendirilmesi
Analistler tarafından gerçekleştirilen analiz sonuçlarının gözden geçirilmesi, raporlanması ve trend analizlerinin yapılması
Laboratuvar bünyesinde gerçekleştirilen tüm faaliyetlerin sürekli iyileştirme odaklı olarak yönetilmesi
Son ürün ve hammadde analiz sonuçlarının Kalite Güvence Müdürü’ne raporlanması ve ürünlerin yasal mevzuat, müşteri standardı ve firma standardına göre uygunluklarının takibinin yapılması
Analiz sonuçlarında uygunsuzluk tespit edilmesi durumunda Kalite Güvence Müdürü koordinasyonu ve desteğiyle düzeltici faaliyetlerin başlatılması ve ilgili faaliyetlerin etkinlik takibinin yapılması
Laboratuvar analizlerinde kullanılan sarf malzemelerinin stok takibini yaparak zamanında satın alma taleplerinin ilgili birime iletilmesi
Talep edildiği durumlarda müşteri markalı ürünlerin analiz sonuçlarının merkez ofis Kalite birimine iletilmesi
Dış laboratuvar analizleri için onaylı firmalardan analiz tekliflerinin alınması ve gönderilen numuneler ile raporlamanın takibinin yapılması
İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar:
Üniversitelerin Biyoloji, Mikrobiyoloji, Biyokimya bölümlerinden mezun
Alanında en az 5 yıl tecrübeli
ISO 17025, ISO 9001, ISO 22000 gibi kalite ve gıda güvenliği standartlarına hakim
Tercihen BRC, IFS, FSSC 22000 standartlarından en az biri hakkında bilgi sahibi olan
ISO 17025 standardına uyumlu Mikrobiyoloji ve tercihen gıda besin değerleri analiz laboratuvarı yönetim tecrübesi olan
Tercihen Kırmızı Et Ürünleri Mikrobiyoloji alanında bilgi sahibi olan
Ekip yönetimi ve çalışmasına yatkın
İngilizce seviyesi orta-iyi düzeyde olan
Analitik düşünce yapısına sahip
Detaycı ve hedefe yönelik hareket edebilen
İş başvurusunda bulunmak için mail adresimiz: