Kariyer

Amasya Et'li Olmak

EKUR ET ENTEGRE, Türkiye’deki hızlı servis restoran sektörünün pazar lideri TFI (TAB GIDA YATIRIMLARI) şirketinin bünyesi altında yer almaktadır. Global ölçekte, yaklaşık 2500 fast-food restoranıyla hizmet veren TFI; büyüyen iş kapasitesi, gelişen teknoloji ve ihtiyaçları doğrultusunda kendi ürünlerini üretmek amacıyla kaynağı belli, üstün kalitede, güvenilir ve sağlıklı besinler sağlayabileceği üretim tesislerini kurmuştur.

2016 yılında faaliyete gecen Ekur Et Entegre tesisi, Türkiye’nin en büyük fast food zincirleri; Burger King, Arby’s, Usta Dönerci ve Sbarro gibi hızlı servis restaurant zincirlerinin kırmızı et ürünlerini üretmektedir. 2017 yılında Ekur Et Entegre bünyesinde geliştirdiği Amasya Et Ürünleri markasıyla kaliteli ve güvenilir kırmızı et ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunmaktadır.

Laboratuvar Yöneticisi

Amasya Suluova’da bulunan Ekur Et Entegre fabrikamızda görevlendirilmek üzere “Laboratuvar Yöneticisi” arayışımız bulunmaktadır.

İş Tanımı:

  • Kırmızı Et Ürünleri işleme tesisinde bulunan Mikrobiyoloji ve Kimya Laboratuvarları’nın ISO 17025 standardına uygun yönetilmesi

  • Laboratuvar faaliyetlerini içeren prosedür, talimat, plan vbg. kalite dokümanlarının oluşturulması, gözden geçirilmesi ve geliştirilmesi

  • Laboratuvar bünyesinde çalışan ekibin iyi laboratuvar uygulamaları ve gıda analizleri hakkında bilinçlendirilmesi

  • Analistler tarafından gerçekleştirilen analiz sonuçlarının gözden geçirilmesi, raporlanması ve trend analizlerinin yapılması

  • Laboratuvar bünyesinde gerçekleştirilen tüm faaliyetlerin sürekli iyileştirme odaklı olarak yönetilmesi

  • Son ürün ve hammadde analiz sonuçlarının Kalite Güvence Müdürü’ne raporlanması ve ürünlerin yasal mevzuat, müşteri standardı ve firma standardına göre uygunluklarının takibinin yapılması

  • Analiz sonuçlarında uygunsuzluk tespit edilmesi durumunda Kalite Güvence Müdürü koordinasyonu ve desteğiyle düzeltici faaliyetlerin başlatılması ve ilgili faaliyetlerin etkinlik takibinin yapılması

  • Laboratuvar analizlerinde kullanılan sarf malzemelerinin stok takibini yaparak zamanında satın alma taleplerinin ilgili birime iletilmesi

  • Talep edildiği durumlarda müşteri markalı ürünlerin analiz sonuçlarının merkez ofis Kalite birimine iletilmesi

  • Dış laboratuvar analizleri için onaylı firmalardan analiz tekliflerinin alınması ve gönderilen numuneler ile raporlamanın takibinin yapılması

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar:

  • Üniversitelerin Biyoloji, Mikrobiyoloji, Biyokimya bölümlerinden mezun

  • Alanında en az 5 yıl tecrübeli

  • ISO 17025, ISO 9001, ISO 22000 gibi kalite ve gıda güvenliği standartlarına hakim

  • Tercihen BRC, IFS, FSSC 22000 standartlarından en az biri hakkında bilgi sahibi olan

  • ISO 17025 standardına uyumlu Mikrobiyoloji ve tercihen gıda besin değerleri analiz laboratuvarı yönetim tecrübesi olan

  • Tercihen Kırmızı Et Ürünleri Mikrobiyoloji alanında bilgi sahibi olan

  • Ekip yönetimi ve çalışmasına yatkın

  • İngilizce seviyesi orta-iyi düzeyde olan

  • Analitik düşünce yapısına sahip

  • Detaycı ve hedefe yönelik hareket edebilen

İş başvurusunda bulunmak için mail adresimiz:

ik@amasyaeturunleri.com.tr

Üniversitelerin lisans 3. ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik, yaz döneminde 6- 8 hafta süren staj programımızdır. Amasya Et Ürünleri fabrikamızda staj yapma fırsatı yakalayabilirsin.

Staj yapmayı talep eden öğrencilerin başvuruları, proje konusu ve şirket ihtiyaçları doğrultusunda değerlendirilecek olup, başvurularınızı niteliklerinize uygun gördüğünüz bölüm için yapabilirsiniz.

Staj başvurusunda bulunmak için mail adresimiz:

staj@amasyaeturunleri.com.tr