Amasya Et Ürünleri

Kalite ve Gıda Güvenliği Politikası

EKUR Et Entegre San. Ve Tic. A.Ş. olarak faaliyetlerimizi sürdürdüğümüz Kırmızı Et ve Et Ürünlerinin tasarımı, üretimi, depolanması ve sevkiyatı ile ilgili tüm üretim alanlarında, yüksek kaliteli, lezzetli, sağlıklı ve güvenilir ürünleri gelişmiş teknolojileri kullanarak üretirken uymayı taahhüt ettiğimiz politikamız ;

  • Malzeme kabulünden son ürün sevkiyatına kadar olan tüm süreçlerde ilgili ulusal ve uluslararası güncel mevzuat, tebliğ ve/veya kanunlara, Kalite ve Gıda Güvenliği Standartlarına, Helal üretim koşullarına ve sağlık kurallarına ve otantisiteye uygun ürün üretmek,
  • Dünyadaki güncel Gıda Güvenliği risklerini (Fiziksel, Kimyasal, Mikrobiyolojik, Alerjen, GDO, Otantisite vb.) takip etmek ve risk değerlendirmelerine göre gerekli önlemleri alarak ürün üretmek,
  • İyi Üretim Uygulamaları ve İyi Hijyen Uygulamaları şartlarını sağlamak,
  • Teknolojik Gelişmeleri takip etmek suretiyle işletme verimliliğini sürekli arttırmak,
  • Kalite ve Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin sürekli iyileştirilmesini, geliştirilmesini sağlamak ve etkinliğini arttırmak için her türlü gerekliliği yerine getirmek,
  • Her defasında tercih edilen marka olmak için müşteri beklentilerini eksiksiz olarak karşılamak,
  • Çalışanlarımızın; Kalite, Helal Gıda ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi gereklilikleri hakkında bilinçlenmelerini eğitimler ile sağlamak ve bu bilinçle sistemin geliştirilmesi için katkıda bulunmalarını teşvik etmek,
  • Kalite, Helal Gıda ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi standartlarının gerekliliklerine uyarak, faaliyetlerimize ilişkin risk ve fırsatları analiz etmek, buna göre süreçlerimizin performansını sürekli iyileştirmek, bu doğrultuda hedefler oluşturarak gerekli kaynakları temin etmektir.

P.001 / 02-23.05.2019

FABRİKA MÜDÜRÜ