• Kurumsal
    • Ekur Et
      • Tarihçe
      • Hakkımızda
      • Değerlerimiz
      • Vizyon / Misyon
    • Mağazalar
    • Besi İşletmesi
    • Kalite
    • Hijyen
    • Sürdürülebilirlik
    • Kırmızı Et ve Sağlık  
      • Besi İşletmesi Nasıl Yapılır?
      • Helal Kesim Nedir?
      • İyi Kırmızı Et
      • Kırmızı Etin Faydaları
    • Kariyer
    • Katalog
  • Perakende Ürünleri
    • Şarküteri Ürünleri
    • Paketli Et Ürünleri
    • Sos Ürünleri
    • Gurme Ürün Ailesi
  • Toplu Tüketim Ürünleri
    • Büfe Ürünleri
    • Taze Et
    • Donuk Et
  • Yemek Tarifleri
    • Gurme Lezzetler
    • Evde Lezzetler
    • Pratik Lezzetler
    • Et Pişirme Yöntem ve Dereceleri
  • Mağazalarımız
  • İletişim
Online sipariş vermek için tıklayın
Online sipariş vermek için tıklayın
Amasya Et Ürünleri Amasya Et Ürünleri Amasya Et Ürünleri
  • Kurumsal
    • Ekur Et
      • Tarihçe
      • Hakkımızda
      • Değerlerimiz
      • Vizyon / Misyon
    • Mağazalar
    • Besi İşletmesi
    • Kalite
    • Hijyen
    • Sürdürülebilirlik
    • Kırmızı Et ve Sağlık  
      • Besi İşletmesi Nasıl Yapılır?
      • Helal Kesim Nedir?
      • İyi Kırmızı Et
      • Kırmızı Etin Faydaları
    • Kariyer
    • Katalog
  • Perakende Ürünleri
    • Şarküteri Ürünleri
    • Paketli Et Ürünleri
    • Sos Ürünleri
    • Gurme Ürün Ailesi
  • Toplu Tüketim Ürünleri
    • Büfe Ürünleri
    • Taze Et
    • Donuk Et
  • Yemek Tarifleri
    • Gurme Lezzetler
    • Evde Lezzetler
    • Pratik Lezzetler
    • Et Pişirme Yöntem ve Dereceleri
  • Mağazalarımız
  • İletişim

Amasya Et Ürünleri
Kalite ve Sertifikalar

Helal Et Sertifikası
BRC Sertifikası
ISO 9001, ISO 22000 ve ISO 14001 Sertifikaları
Kalite ve Gıda Güvenliği Politikası
ISO 17025 Sertifikası
ISO 34700 Hayvan Refahı Sertifikası
ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Sertifikası
Sıfır Atık Sertifikası
International Taste Awards

Kurumsal

  • Tarihçe
  • Hakkımızda
  • Değerlerimiz
  • Vizyon / Misyon
  • Mağazalar
  • Besi İşletmesi
  • Kalite
  • Hijyen
  • Sürdürülebilirlik
  • Besi İşletmesi Nasıl Yapılır?
  • Kırmızı Etin Faydaları
  • İyi Kırmızı Et
  • Helal Kesim Nedir?
  • Kariyer
  • Katalog

Şarküteri Ürünleri

  • Pastırma
  • Sucuk
  • Salam
  • Jambon
  • Sosis
  • Kavurma
  • Füme

Sos Ürünleri

Gurme Ürün Ailesi

Paketli Et Ürünleri

  • Taze Et

Toplu Tüketim Ürünleri

  • Büfe Ürünleri
  • Taze Et
  • Donuk Et

Yemek Tarifleri

  • Gurme Lezzetler
  • Evde Lezzetler
  • Pratik Lezzetler
  • Et Pişirme Yöntem ve Dereceleri

Mağazalarımız

İletişim

Kişisel Verilerin Korunması

tab-food-investments
International-Taste-Awards

International-Taste-Awards- PİŞİRİLMİŞ DANA TANDIR 200 GR-2025
International-Taste-Awards
International-Taste-Awards

ISO 9001:2015
ISO 22000:2018
ISO 14001:2015

BRC Sertifikası

sertifika-tse

TSE Deney Laboratuvarı Onay BelgesiTSE Deney Laboratuvarı Onay Kapsamı

 

TSE Helal Uygunluk BelgesiTSE Helal Uygunluk Belgesi

hayvan-refahi

ISO 34700 Hayvan Refahı Sertifikası

ISO 50001:2018 | Enerji Yönetim Sistemi Sertifikası

sertifika-sifir-atik

Sıfır Atık Belgesi

Sitemizde ve uygulamamızda çerezler kullanılmaktadır. Çerezler hakkında detaylı bilgi almak için Çerez Aydınlatma Metni’ni incelemenizi rica ederiz.
(Siteyi ve uygulamayı kullanımınızı analiz etmek, sosyal medya özellikleri sağlamak ve içerik ve reklamları kişiselleştirmek) için çerez kullanımına izin veriyorsanız, lütfen "Kabul Et" seçeneğini tıklayınız.
Kabul Et