Paketli Et Ürünleri

Dry Aged T-Bone Steak

Dry Aged T-Bone Steak

ikon-urun-trikon-urun-dana

Dana budundan, kontrfile ve bonfilenin bulunduğu kısmın, pançeta ve 7. tarak kemiğinden ayrılmasıyla elde edilen etlerin dinlendirilmesiyle üretilen Dry Aged T-bone steak ızgara ve mangal tutkunlarının vazgeçilmezidir. 0-1°C sıcaklıkta ve %86 nem oranı olan hijyenik, hava akışı kontrol altında olan klimatik odalarda 21-28 gün arasında dinlendirilir. Dinlendirme işleminin ardından vakumlanarak el değmeden paketlenir böylelikle ürüne ilk kez siz dokunursunuz

Paket Gramaj Ortalama : 500 g

Dry Aged nasıl yapılır ? ; 0-1°C sıcaklıkta ve %86 nem oranı olan hijyenik, hava akışı kontrol altında olan klimatik odalarda et 21-28 gün arasında dinlendirilir. Dinlendirme sırasında etin dışında enzimlerin oluşturduğu kahverengi bir tabaka oluşur. İçeride ise enzimler işine devam eder ve et bir miktar nem kaybeder. Bu, etin tadının daha yoğun ve yumuşak olmasını sağlar

Ürünü satın almak için tıklayın