Paketli Et Ürünleri

Dry Aged New York Steak

Dry Aged New York Steak

ikon-urun-trikon-urun-dana

Antrikot ile sokum arasında bulunan bonfilelik etin çıkarıldığı bölümün üstünü komple kaplayan birinci kalitedeki etin dinlendirilmesiyle üretilen Dry Aged New York Steak, ızgara ve mangal tutkunlarının vazgeçilmezidir. 0-1°C sıcaklıkta ve %86 nem oranı olan hijyenik, hava akışı kontrol altında olan klimatik odalarda 21-28 gün arasında dinlendirilir. Dinlendirme işleminin ardından vakumlanarak el değmeden paketlenir böylelikle ürüne ilk kez siz dokunursunuz

Paket Gramaj Ortalama : 500 g

Dry Aged nasıl yapılır ? ; 0-1°C sıcaklıkta ve %86 nem oranı olan hijyenik, hava akışı kontrol altında olan klimatik odalarda et 21-28 gün arasında dinlendirilir. Dinlendirme sırasında etin dışında enzimlerin oluşturduğu kahverengi bir tabaka oluşur. İçeride ise enzimler işine devam eder ve et bir miktar nem kaybeder. Bu, etin tadının daha yoğun ve yumuşak olmasını sağlar.

Ürünü satın almak için tıklayın