Tranç

Budun iç tarafında, leğen kemiği ile diz eklemi arasındaki kısımdır.

Tranç

Tranç


  • Ağırlık (kg) ~8,5
  • 0-4°C 15 gün
  •  Paketli
  • -18°C 1 yıl
  •  Taze

Yumurta

Dana budunda, diz ekleminin iç kısmından kalça eklemine doğru uzanan yumurta şeklindeki değerli ettir.

Yumurta

Yumurta


  • Ağırlık (kg) ~5
  • 0-4°C 15 gün
  •  Paketli
  • -18°C 1 yıl
  •  Taze

Sokum

But etlerindendir; bel ile budun birleştiği kalça kısmıdır.

Sokum

Sokum


  • Ağırlık (kg) ~5
  • 0-4°C 15 gün
  •  Paketli
  • -18°C 1 yıl
  •  Taze

Kontrnuar

Budun arka tarafında, bacak kemiğinin gerisinde, yumurta ile nuar arasında yer alır.

Kontnuar

Kontrnuar


  • Ağırlık (kg) ~7
  • 0-4°C 15 gün
  •  Paketli
  • -18°C 1 yıl
  •  Taze

Nuar

But etlerindendir; yukarıda incik ve aşağıda sokum arasında kalan kemiksiz et kısmıdır.

Nuar

Nuar


  • Ağırlık (kg) ~2,5
  • 0-4°C 15 gün
  •  Paketli
  • -18°C 1 yıl
  •  Taze

Bonfile

Fileto (bel) kısmından elde edilen birinci kalite et çeşididir.

Bonfile

Bonfile


  • Ağırlık (kg) ~1,6
  • 0-4°C 15 gün
  •  Paketli
  • -18°C 1 yıl
  •  Taze

Kontrfile

Antrikot ile sokum arasında bulunan, bonfilelik etin çıkarıldığı bölümün üstünü komple kaplayan, birinci kalite et çeşididir.

Kontrfile

Kontrfile


  • Ağırlık (kg) ~4
  • 0-4°C 15 gün
  •  Paketli
  • -18°C 1 yıl
  •  Taze

Dana 5’li set

Dana tranç, yumurta, sokum, kontrnuar ve nuardan oluşan kısımdır.

Beşli Set

Dana 5’li set


  • Ağırlık (kg) ~30
  • 0-4°C 15 gün
  •  Paketli
  • -18°C 1 yıl
  •  Taze

Dana 3’lü set

Dana budun sokum, yumurta ve kontrnuardan oluşan kısmıdır.

Üçlü Set

Dana 3’lü set


  • Ağırlık (kg) ~18
  • 0-4°C 15 gün
  •  Paketli
  • -18°C 1 yıl
  •  Taze

Antrikot

Gerdan ile kontrfile arasındaki ön bacakların üstünde bulunan kısımdan elde edilen birinci kalite et çeşididir.

Antrikot

Antrikot


  • Ağırlık (kg) ~5,5
  • 0-4°C 15 gün
  •  Paketli
  • -18°C 1 yıl
  •  Taze

T-bone steak

Dana budundan, kontrfile ve bonfilenin bulunduğu kısmın, pançeta ve 7. tarak kemiğinden ayrılmasıyla elde edilir.

T-Bone

T-bone steak


  • Ağırlık (kg) 
  • 0-4°C 15 gün
  •  Paketli
  • -18°C 1 yıl
  •  Taze

Pirzola

8 omurga kemikli antrikotun dilimlenmiş halidir.

Pirzola

Pirzola


  • Ağırlık (kg) 
  • 0-4°C 15 gün
  •  Paketli
  • -18°C 1 yıl
  •  Taze

Ossobuco

But incik kısmından elde edilir.

Osso buco

Ossobuco


  • Ağırlık (kg) 
  • 0-4°C 15 gün
  •  Paketli
  • -18°C 1 yıl
  •  Taze

Rib-eye steak

Antrikottan elde edilir.

Rib-eye steak

Rib-eye steak


  • Ağırlık (kg) 
  • 0-4°C 15 gün
  •  Paketli
  • -18°C 1 yıl
  •  Taze

Kürek

Dana kolun kürek kısmının kemiksiz halidir.

Küreç

Kürek


  • Ağırlık (kg) 
  • 0-4°C 15 gün
  •  Paketli
  • -18°C 1 yıl
  •  Taze

Gerdan

Boyun omurlarının sırt omurlarına bağlantı yerine kadar olan bölümdeki kemikli ettir.

Gerdan

Gerdan


  • Ağırlık (kg) 
  • 0-4°C 15 gün
  •  Paketli
  • -18°C 1 yıl
  •  Taze

Döş

Dananın alt kısmından çıkartılan yumuşak göğüs etidir.

Döş

Döş


  • Ağırlık (kg) 
  • 0-4°C 15 gün
  •  Paketli
  • -18°C 1 yıl
  •  Taze

Pançeta

Dana but boşluğunun kemiksiz halidir.

Pançeta

Pançeta


  • Ağırlık (kg) 
  • 0-4°C 15 gün
  •  Paketli
  • -18°C 1 yıl
  •  Taze