Ekur Et
Mağazalar

ÖNCE ET İYİ OLACAK – YENİ NESİL KASAP ANLAYIŞI

Amasya Et Ürünleri, geleneksel kasaplık kültürünü ulusal ve uluslararası kalite ve hijyen standartları ile izlenebilir üretim süreçleriyle birleştirerek yeni nesil kasap anlayışı sunmaktadır. “Önce Et İyi Olacak” mottosuyla çıktığımız bu yolda, besiden sofraya kadar her adımı takip edebileceğiniz sistemler geliştirilmiştir.

İYİ ET, TAZE LEZZET

Her lokmanın ardında kalite ve tazelik için özen vardır. Yerli besilerimiz, yem içerikleri mevzuata uygun şekilde sağlanmaktadır. Tüm ürünlerimiz, kaynağı belli et ve izlenebilir sistemimiz sayesinde çiftlikten sofranıza kadar şeffaf bir şekilde ulaştırılmaktadır.

ÇİFTLİKTEN SOFRAYA TAKİP

Üretimin her aşamasında kontrol uygulanmaktadır. Etlerimiz, çiftliklerden başlayarak kendi üretim tesislerimizde işlenmekte ve hijyen standartlarına uygun şekilde paketlenmektedir. Ürünlerimiz, kendi lojistik ağımızla mağazalarımıza ulaştırılmaktadır.

MAĞAZALARIMIZ

İstanbul başta olmak üzere Türkiye genelinde 40’ı aşkın mağazamızla fabrikadan rafa doğrudan hizmet sunuyoruz. Her mağazamızda kasap kalitesinde ancak market konforunda alışveriş deneyimi yaşanmaktadır.

ÜRÜN KATEGORİLERİMİZ

Ürün portföyümüzde 80’den fazla farklı ürün çeşidi ile hizmet sunmaktayız:

Izgaralık Etler: Bonfile, Antrikot, Kontrfile
Gurme Seçimler: Dry-Aged yöntemi ile hazırlanmış etler
Yemeklik Ürünler: Kıyma, Kuşbaşı, Sote
Tüketime Hazır: Döner, Tandır, Köfte
Şarküteri: Sucuk, Pastırma, Kavurma, Füme Et, Sosis, Salam

 

NEDEN AMASYA ET ÜRÜNLERİ?

Yeni nesil kasap anlayışıyla kalite ve hijyen özeni
“Önce Et İyi Olacak” mottosu
Yerli besi, yerli üretim
İzlenebilirlik sistemi ile çiftlikten sofraya takip
Fabrikadan rafa doğrudan tedarik zinciri
Hijyenik paketleme ile ürün teslimi
40’dan fazla mağaza ile erişim kolaylığı

 

Amasya Et Ürünleri ile etin lezzetli ve özenle üretilmiş olduğundan emin olabilirsiniz. Yeni nesil kasap anlayışını yaşamak için 40ı aşkın mağazamızdan birine bekliyoruz.