Izgara Dry Aged T-Bone, Karışık Sebze Soteli

2 kişilik

20-25 dk

Malzemeler

  • 1 paket Amasya Et Ürünleri Dry Aged T-Bone
  • 2 adet kabak
  • 2 adet kapya biber
  • 2 adet california biber
  • 2 adet brokoli
  • 8 adet taze fasulye
  • 4 küçük top karnabahar
  • Zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı Tuz
  • 1 çay kaşığı toz Kırmızı Biber
  • 2 diş sarımsak
  • 2 dal biberiye
  • 1 yemek kaşığı tereyağ

Hazırlanışı

Kabak, kapya biber ve california biberleri jülyen doğrayın. Taze fasulyeleri verevine kesin. 2 adet brokoli ve 4 küçük karnabahar ile birlikte tüm sebzeleri bir kabın içinde zeytinyağı, tuzu ve toz kırmızıbiber ile harmanlayın. Önceden ısıttığınız tavada sebzeleri soteleyin.

Amasya Et Ürünler Dry Aged T-Bone’u zeytinyağı ve kaya tuzu ile güzelce harmanlayın. Önceden ısıttığınız döküm tavada mühürleyerek pişirin. Etin lezzettini arttırmak için 2 dal biberiye,2 diş sarımsak ve 1 yemek kaşığı terayağ ile tavada çevirin. İstediğiniz pişme derecesine göre dry aged t-bone’un pişirme işlemini fırında da bitirebilirsiniz.

Dry aged t-bone’u sotelediğiniz sebzeler ve paprika, hardal, chipotle sosları ile servis edebilirsiniz. (veya hot barbekü sos ve paprika sos ile)

Tarifi indir