Et Pişirme Yöntem ve Dereceleri

Et Marinasyonları Part 2

Amasya Et Ürünleri Dana Biftek ile Biberiyeli Marinasyon

  • 1 paket Amasya Et Ürünleri Dana Biftek
  • 50 ml zeytinyağı
  • 50 ml süt
  • 1 adet kırmızı soğan rendesi
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 adet sarımsak (ince kıyılmış)
  • 6-7 adet tane karabiber
  • 1 cay kaşoğı tuz
  • 2 adet biberiye (ince kıyılmış)

Amasya Et Ürünleri Dry Aged New York Steak ile Portakallı Marinasyon

  • 1 paket Amasya Et Ürünleri Dry Aged New York Steak
  • 50 ml zeytinyağı
  • 1 adet portakalın suyu
  • Yarım adet lime suyu
  • 50 ml soya sosu
  • 2 yemek kasığı elma sirkesi
  • 1 adet sarımsak (ince kıyılmış)
  • 2 tatlı kaşığı tane hardal