Et Pişirme Yöntem ve Dereceleri

Et Marinasyonları Part 1

Amasya Et Ürünleri Dana Kontrafile ile Fesleğenli Marinasyon

  • 1 paket Amasya Et Ürünleri Dana Kontrafile
  • 50 ml soya sosu
  • 50 ml zeytinyağı
  • 1 adet limon suyu
  • 1 adet sarımsak (ince kıyılmış)
  • 4-5 dal fesleğen (ince kıyılmış)
  • 6-7 adet tane karabiber
  • 6-7 adet tane pembe biber

Amasya Et Ürünleri Dry Aged Dallas Steak ile Hardallı Marinasyon

  • 1 paket Amasya Et Ürünleri Dry Aged Dallas Steak
  • 50 ml balzamik sirke
  • 50 ml soya sosu
  • 50 ml zeytinyağı
  • 1 tatli kaşığı hardal
  • 1 tatli kaşığı bal
  • 1 adet sarımsak (ince kıyılmış)
  • 6-7 adet tane karabiber
  • 2 dal biberiye (ince kıyılmış)