Paketli Et Ürünleri

Dry Aged Dallas Steak

Dry Aged Dallas Steak

ikon-urun-trikon-urun-dana

8 omurga antrikotun dilimlenmesiyle elde edilen birinci kalite etten yapılan Dry Aged Dallas Steak, ızgara ve mangal tutkunlarının vazgeçilmezidir. etleri 0-1°C sıcaklıkta ve %86 nem oranı olan hijyenik, hava akışı kontrol altında olan klimatik odalarda 21-28 gün arasında dinlendirilir. Dinlendirme işleminin ardından vakumlanarak el değmeden paketlenir böylelikle ürüne ilk kez siz dokunursunuz

Paket Gramaj: 450 g

Dry Aged nasıl yapılır ? ; 0-1°C sıcaklıkta ve %86 nem oranı olan hijyenik, hava akışı kontrol altında olan klimatik odalarda et 21-28 gün arasında dinlendirilir. Dinlendirme sırasında etin dışında enzimlerin oluşturduğu kahverengi bir tabaka oluşur. İçeride ise enzimler işine devam eder ve et bir miktar nem kaybeder. Bu, etin tadının daha yoğun ve yumuşak olmasını sağlar.

Ürünü satın almak için tıklayın