Pratik Lezzetler

Amasya Et Ürünleri ile Baget Sandviç

2 adet

  • 1 adet baget ekmeği
  • 3 dilim Amasya Et Ürünleri Dana Jambon
  • 4 dilim Amasya Et Ürünleri Dana Füme Et
  • 6 dilim çedar peyniri
  • Marul yaprakları
  • Karışık Akdeniz yeşillikleri
  • Domates dilimleri
  • Hardal, mayonez

Baget ekmeğini, uçlarını aldıktan sonra ortadan ikiye bölün. Yatay olarak keserek ekmeklerin aralarını açın. Her iki ekmeğin de tabanlarına biraz mayonez ile biraz hardal sürün. Ekmeklerden birinin arasına sırasıyla Akdeniz yeşillikleri, domates dilimleri, ikiye katlanmış 3 dilim çedar peyniri ve füme et dilimlerini yerleştirin. Diğer ekmeğin arasına ise sırasıyla marul yaprakları, ikiye katlanmış 3 dilim çedar peyniri ve dörde katlanmış jambon dilimlerini yerleştirerek sandviçlerinizi tamamlayın.

Bu tarifi indirmek için tıklayınız